Despre radio

Radio Crestin Aripi Spre Cer este un post de radio crestin online care a luat ființă în anul 2008 sub numele de Radio Wings2Heaven și a funcționat sub acest nume pana în 2010, când am luat decizia să continuăm sub un alt nume, astfel a luat ființă proiectul Radio Creștin Aripi Spre Cer.

Transmitem muzica crestină contemporană, clasică, worship, gen popular, predici, marturii, interviuri, poezii crestine cât și interviuri, concursuri sau emisiuni în care ascultătorii pot intra în direct, dezbatem subiecte diverse, întrebări referitoare la diferite subiecte biblice.

În următoarele rânduri, am dori sa va prezentăm câteva aspecte importante legate de istoria Radio Crestin Aripi Spre Cer, despre specificul emisiunilor difuzate pe acest canal de radio, cât și despre funcționalitățile deosebite pe care le oferim ascultătorilor noștri.

Radio Crestin Aripi Spre Cer este un post de radio crestin online care a luat ființă în anul 2008 sub numele de Radio Wings2Heaven și a funcționat sub acest nume pana în 2010, când am luat decizia să continuăm sub un alt nume, astfel a luat ființă proiectul Radio Creștin Aripi Spre Cer.

Transmitem muzica crestină contemporană, clasică, worship, gen popular, predici, marturii, interviuri, poezii crestine cât și interviuri, concursuri sau emisiuni în care ascultătorii pot intra în direct, dezbatem subiecte diverse, întrebări referitoare la diferite subiect biblice.

O funcționalitate deosebită este aceea prin care ascultătorii au posibilitatea să aleagă melodii din playlist-ul nostru și să le solicite pentru a fi redate pe canalul de radio sau le pot dedica celor dragi ca șiun dar.

Radio crestin pe dispozitivele mobile

Pentru utilizatorii de dispozitive mobile, oferim și o varianta mobila a website-ului nostru, varianta care funcționează pe orice tip de dispozitiv, de la iPhone, Android pana la Windows Mobile, Windows 8 Mobile, Windows 10 Mobile sau BlackBerry.

Utilizatorilor de Android care dispun de telefoane, tablete, smart watch-uri (ceasuri inteligente), Android TV/Google TV sau alte dispozitive care rulează sistemul de operare Android, le recomandăm sa instaleze aplicația oficială Radio  Aripi Spre Cer, disponibilă în mod absolut gratuit în magazinul Google Play.  Tot ce trebuie sa faceți este să accesați magazinul Google Play și să scrieți la căutare “Radio Aripi Spre Cer” sau să folosiți acest link care vă duce direct către aplicația noastră în Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.aripisprecer.radiocrestin

În videoclipul de mai jos aveți o scurta prezentare a aplicației. Speram sa va convingeți sa o instalați, sa o folosiți zilnic și sa o recomandați prietenilor dvs. și celor dragi.

Radio pe rețelele sociale

Pentru utilizatorii Facebook: suntem prezenți și acolo. Vă invităm sa ne urmăriți și să dați like paginii noastre de Facebook:

https://www.facebook.com/aripisprecer.ro/

De asemenea, va invitam sa ne urmariti si pe Instagram la adresa:

https://www.instagram.com/aripisprecer.ro/

Nu dorim să devenim plictisitori prin acest mesaj, de aceea nu vă spunem mai multe, ci va lăsam pe dumneavoastră să descoperiți singuri și apoi să le spuneți și altora despre Radio Aripi Spre Cer.

Dacă doriți, ne puteți contacta pentru orice idee, sugestie, părere sau pentru o propunere de colaborare cu Radio Creștin Aripi Spre Cer. Puteți folosi formularul de contact de pe acest site, formularul de contact din cadrul aplicației Android Radio Aripi Spre Cer, sau ne puteți scrie direct pe adresa de e-mail contact@aripisprecer.ro

 

Va dorim o audiție cât mai plăcută și benefică pentru trupul, mintea și sufletul Dumneavoastră!

Fiți binecuvântați,

  • Ascultați radio pe aplicația mobilă din Google PlayLink aici.
  • Ascultați radio pe aplicația mobilă din App StoreLink aici.

Echipa Radio Creștin Aripi Spre Cer