Mesajul fondatorului

 

Cum poate un radio creștin să aibă viața şi să salveze vieţi?

“Un radio crestin care să aiba viaţă si să salveze vieţi” poate parea o afirmație ciudată pentru cineva care se gândește strict la sensul denotativ al cuvintelor. În gândurile următoare veți putea citi şi observa că atât sensul conotativ, cât și cel denotativ al acestei afirmații poate fi valid.

Radio Crestin


Fiind un om al radioului, (Biblia ne spune că avem felurite daruri) care a luat toată munca de la zero pentru a crea un radio, nu a fost greu de observat că vocea de la radio își pune amprenta asupra ascultătorilor, asupra imaginii radioului și îi dă viată și personalitate acestuia, în funcție de ceea ce transmite. Ideea unui radio creștin într-o lume cu atâtea probleme mi se părea încă din trecut o metodă bună de a transmite mesaje ascultătorilor, de a salva vieți, printr-o altă viata, care să fie la dispoziția ascultătorilor și să vină în sprijinul acestora prin muzică bună, îndemnuri pozitive, învățături biblice, predici, încurajări, emisiuni distractive.

Biblia ne spune: „Cine este chemat la o slujbă să se țină de slujba lui. Cine învață pe alții să se țină de învățătură. (Romani 12 :7).

Aşa cum spune versetul, aplicat pentru viața mea, aș putea spune că se potrivește perfect cu ceea ce înseamnă radio pentru mine și slujirea în acest fel. Acum câțiva ani, ideea formării unui radio creștin mi se părea interesantă, o scânteie, care până la urmă a produs explozia. Deși la început lipsea experiența, iar momentele dificile nu au lipsit, entuziasmul și dorința de a sluji în acest fel au fost învingătoare. Radioul devenise o pasiune, ceva ce făcea parte din viața mea. Știam deja că este o lucrare, că devine mai mult decât o pasiune, un talant în care puteam investi. Treptat, radioul a prins viață, ca un copil pe care îl crești de mic și investești în el, îi oferi timpul tău și dai tot ce ai mai bun pentru el. Experiențele de la radio, rezultatele muncii și faptul că Isus merită totul, m-au ajutat să merg mai departe, chiar și atunci când totul părea o tăcere întunecată. Astfel, am înțeles că un radio poate prinde viață și poate salva vieți prin conținutul transmis.

 

Marius,

fondator Radio Creștin Aripi Spre Cer