Radio Crestin Aripi Spre Cer International

Radio Crestin Aripi Spre Cer / Radio Wings2Heaven international este un canal ce se adresează în special tinerilor, dar și tuturor celor care iubesc muzica de laudă și închinare în limba engleză sau alte limbi de circulație internațională. Încercam sa punem la dispoziție un număr cât mai mare de cântece de laudă și închinare și totodată va oferim posibilitatea de a le alege cântece direct din playlist-ul nostru.

Dintre interpreții prezenți în playlist-ul Radio Crestin Aripi Spre Cer International îi amintim pe: Aaron Shust, Hillsong, Jeremy Camp, For King & Country, Chris Tomlin. Casting Crowns, Graham Kendrick, Jesus Culture, John Tesh, Martin Smith. Michael W. Smith, Newsboys, Paul Baloche, Paul Wilbur, Sanctus Real, Steven Curtis Chapman, Red Rocks Worship și mulți alții.

În continuare vrem să împărtășim cu voi doar câteva gânduri și câteva versete din Sfânta Scriptură, Biblia, iar în încheiere vă invităm să ascultați o cântare.

În cartea 1 Petru, Biblia ne îndemnă să ne lăsăm poverile și apăsările și să le aruncăm asupra Lui:

 1 Petru 5:7
7 Și aruncați asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuși îngrijește de voi.

În Evanghelia după Matei, Domnul Isus ne îndeamnă sa nu ne îngrijorăm de lucrurile trecătoare, de mâncare, băutură sau îmbrăcăminte, caci Tatăl nostru Cel din ceruri ne va purta de grija, la fel cum se îngrijește și de crinii de pe câmp sau de păsările cerului.

Matei 6:25-34

25 De aceea vă spun: nu vă îngrijorați de viața voastră, gândindu-vă ce veți mânca sau ce veți bea; nici de trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veți îmbrăca. Oare nu este viața mai mult decât hrana, și trupul mai mult decât îmbrăcămintea?

26 Uitați-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră și nici nu strâng nimic în grânare; și totuși Tatăl vostru cel ceresc le hrănește. Oare nu sunteți voi cu mult mai de preț decât ele?

27 Și apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălțimea lui?

28 Și de ce vă îngrijorați de îmbrăcăminte? Uitați-vă cu băgare de seamă cum cresc crinii de pe câmp: ei nici nu torc, nici nu țes;

29 totuși vă spun că nici chiar Solomon, în toată slava lui, nu s-a îmbrăcat ca unul din ei.

30 Așa că, dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba de pe câmp, care astăzi este, dar mâine va fi aruncată în cuptor, nu vă va îmbrăca El cu mult mai mult pe voi, puțin credincioșilor?

31 Nu vă îngrijorați, dar, zicând: „Ce vom mânca?” sau: „Ce vom bea?” sau: „Cu ce ne vom îmbrăca?”

32 Fiindcă toate aceste lucruri Neamurile le caută. Tatăl vostru cel ceresc știe că aveți trebuință de ele.

33 Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.

34 Nu vă îngrijorați, dar, de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei.

 

 

Pentru a ne ajuta în promovarea acestui post de radio, spuneți-le și prietenilor Dumneavoastră despre el.

Fiți binecuvântați!

  • Ascultați radio pe aplicația mobilă din Google PlayLink aici.
  • Ascultați radio pe aplicația mobilă din App StoreLink aici.