Radio Crestin Aripi Spre Cer Worship

   Canalul worship se adresează în special tinerilor, dar și tuturor celor care iubesc muzica de laudă și închinare. Încercam sa punem la dispoziție un număr cât mai mare de cântece de laudă și închinare și totodată va oferim posibilitatea de a le alege cântece direct din playlist-ul nostru.
Dintre interpreții prezenți în playlist-ul nostru îi amintim pe: Decean, Not an idol, BBSO, Born Again, Cristocentric. Cristian Ungur, Ekklesia, Nihil sine Deo, Pur și Simplu, Paul Onițiu, Vitamina C, Trei doi unu (321), Sunny Trancă, Semnall, Leviții, Adonai, 4Motion, Alin Timofte, Andrei Gherman, Bethany Praise Band, Chris și mulți alții.

Biblia, în cartea Psalmilor, ne îndeamnă sa îl lăudăm pe Domnul cu toate instrumentele:

Psalmul 150:1-6
1 Lăudați pe Domnul! Lăudați pe Dumnezeu în Locașul Lui cel Sfânt, lăudați-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui! 2 Lăudați-L pentru isprăvile Lui cele mari, lăudați-L, după mărimea Lui nemărginită! 3 Lăudați-L cu sunet de trâmbiță, lăudați-L cu lăuta și harpa! 4 Lăudați-L cu timpane și cu jocuri, lăudați-L cântând cu instrumente cu corzi și cu cavalul. 5 Lăudați-L cu chimvale sunătoare, lăudați-L cu chimvale zăngănitoare! 6 Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudați pe Domnul!

Iar într-un alt Psalm ni se spune și cine sunt cei care trebuie să Îl laude pe Domnul:

Psalmul 148:1-4
1 Lăudați pe Domnul! Lăudați pe Domnul din înălțimea cerurilor, lăudați-L în locurile cele înalte! 2 Lăudați-L, toți îngerii Lui! Lăudați-L, toate oștirile Lui! 3 Lăudați-L, soare și lună, lăudați-L, toate stelele luminoase! 4 Lăudați-L, cerurile cerurilor, și voi, ape, care sunteți mai presus de ceruri!

Tot cartea Psalmilor ne da și motivul pentru care trebuie să Îl lăudăm pe Domnul: îndurarea Lui ține în vechi

Psalmul 106:1
1 Lăudați pe Domnul! Lăudați pe Domnul, căci este bun, căci îndurarea Lui ține în veci!

Pentru a ne ajuta în promovarea acestui post de radio, spuneți-le și prietenilor tăi despre el.

Fiți binecuvântați!

  • Ascultați radio pe aplicația mobilă din Google PlayLink aici.
  • Ascultați radio pe aplicația mobilă din App StoreLink aici.