Cum asculti radio crestin Aripi Spre Cer

Cum asculti radio crestin Aripi Spre Cer?

În cele ce urmează vom prezenta modalitățile prin care poti sa asculti radio crestin Aripi Spre Cer.

Poti sa asculti radio crestin oriunde, oricand la orice ora pe telefonul tau mobil.

  • Din aplicatie asculti radio crestin Aripi Spre Cer

Aplicatia Radio Crestin Aripi Spre Cer Google Play

Utilizatorilor de Android care dispun de telefoane, tablete, smartwatch-uri (ceasuri inteligente), Android TV/Google TV sau alte dispozitive care rulează sistemul de operare Android, le recomandăm sa instaleze aplicația oficială Radio Creștin Aripi Spre Cer, disponibilă în mod absolut gratuit în magazinul Google Play. Tot ce trebuie sa faceți este să accesați magazinul Google Play și să scrieți la căutare “Radio Aripi Spre Cer” sau să folosiți acest link care vă duce direct către aplicația noastră în Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.aripisprecer.radiocrestin

 


  • Din Aplicatia TuneIn asculti radio crestin (pe orice platforma mobila sau Desktop)

Radio Crestin Aripi Spre Cer in TuneIn

În cazul în care nu aveți instalata aplicația Radio Aripi Spre Cer, puteți folosi aplicația TuneIn. Tot ce trebuie sa faceți este sa cautați “radio aripi spre cer” în lista de radiouri. În imaginea următoare aveți un exemplu de căutare.

Cauta Radio Crestin Aripi Spre Cer in TuneIn


  • Pe majoritatea aparatelor de radio cu internet

Radio Crestin Aripi Spre Cer pe Web RadioRadio Crestin Aripi Spre Cer este disponibil pe majoriatea platformelor pentru Web Radio / Internet Radio. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in meniul aparatului si sa cautati cuvintele “aripi spre cer” sau “aripi” iar radio-ul ar trebui sa va afiseze toate rezultate cautarii.

O alta varianta ar fi cautarea dupa tara: Romania; gen: christian / christian contemporany / religious / gospel.

Daca aveti un aparat de radio pe care nu puteti asculta Radio Crestin Aripi Spre Cer, va rugam sa ne trimiteti mai multe detalii: Marca aparatului, modelul exact, versiune software in cazul in care dispuneti de aceasta informatie.

Pentru a ne contacta, dati click AICI.


  • Cu orice browser mobil sau pentru Desktop care suporta HTML5 (Google Chrome, Chromium, Mozilla Firefox, Opera, etc.)

Pagina mobila Radio Crestin Aripi Spre CerSite-ul Radio Crestin Aripi Spre cer este proiectat sa functioneze pe orice browser mobil sau dektop iar playerul de radio functioneaza pe orice browser care suporta html5.

Pentru utilizatorii de dispozitive mobile, oferim și o varianta mobila a website-ului nostru, varianta care funcționează pe orice tip de dispozitiv, de la iPhone, Android pana la Windows Mobile, Windows 8 Mobile, Windows 10 Mobile sau BlackBerry.

Aceasta versiune a site-ului este disponibila pe la adresa: m.aripisprecer.ro


  • Descarcaţi playlis-ul nostru pentru a-l asculta in VLC, Winamp, Media Player, etc.

Playlist Radio Crestin Aripi Spre CerDacă preferați să ascultați radio direct în player-ul Dvs., dați click AICI pentru a descarca playlist-ul Radio Crestin Aripi Spre Cer.

PS: în cazul in care nu se descarca fișierul, dați un click dreapta AICI și apoi “Save target as...” sau “Salvare tinta ca…” (la fel ca și în imaginea alăturata).