Sanctus Pro Deo – Turneu Chemat la Lumină 2019

Turneul Chemat la Lumină are loc în perioada 10 – 30 Noiembrie 2019 și este susținut de Corul si Band-ul Sanctus Pro Deo. Concertele vor avea loc anul acesta în 7 locații: Sibiu, Oradea, Timișoara, Bistrița, Cluj-Napoca, Craiova și București.

În  Timișoara concertul va avea loc în data de 17 Noiembrie la Filarmonica Banatul, de la ora 19. Bilete se pot achiziționa pe site-ul sanctusprodeo.ro.

În acest turneu vom prezenta și noul nostru album care poartă numele turneului: Chemat la Lumină.

Acest album descrie parcursul omului pierdut, din beznă către adevărata viață; fiecare piesă face referire la șanse, soluții și exemplifică bucuria de a fi în lumină. A trăi ca lumină, și în lumină, este mai mult decât respectarea unor reguli morale – înseamnă transformare, prin Isus Hristos, începând din interior spre exterior. Te așteptăm la concertul nostru din Timișoara unde vei putea asculta live noile piese de pe album, dar și piese internaționale ale unor artiști consacrați.

Sanctus Pro Deo este un ansamblu vocal – instrumental format din cca 70 de tineri din toată țara. În cei 14 ani de existență, ansamblul a susținut peste 100 de concerte în cadrul celor 30 de turnee întreprinse în țară și Europa.Bilete se pot achiziționa pe site-ul sanctusprodeo.ro. Nu uita că acest concert este o oportunitate prin care sa fii lumină. Invită un prieten care nu-L cunoaște încă pe Dumnezeu să audă adevărul despre mântuirea prin Isus Hristos.

Full Concept – Turneu și Album Sanctus Pro Deo – Chemat la Lumină

La început lumina a fost cea dintâi chemată la ființă de către Dumnezeu, pentru a aduce ordine în haos – și totuși trăim și azi într-o lume întunecată. Da, Soarele încă răsare zilnic, și numai pe alocuri lipsește lumina generată de tehnologie – dar în sens moral/spiritual, întunericul avansează prin forme tot mai diverse: lăcomie, corupție, desfrâu, ocultism, media, dependențe, cinism, deznădejde, necurăție etc. Predispoziția noastră pentru ilegalitate este înnăscută. Și urâm lumina, pentru că faptele noastre sunt rele, și vrem să rămână ascunse.

Dar Vestea Bună a lui Isus Cristos are scopul să deschidă „ochii” oamenilor ca să vadă lumina, să facă diferența și se întoarcă de la întuneric la Dumnezeu, înnoindu-și identitatea.

Din negura nopții, din praf de ruine
M-ai tras Tu, Isuse, în brațe la Tine…
Și sufletu-mi prins în fapte de vină
Spălat e prin sânge și pus la lumină.

Cine răspunde chemării lui Isus Hristos devine un om al luminii, iertat de orice faptă a întunericului, cu o destinație nouă și o viață pe măsură. A trăi ca lumină, și în lumină, este mai mult decât respectarea unor reguli morale – înseamnă transformare, începând din interior spre exterior. Înseamnă a alege în cunoștință de cauză între ce este autentic și ce e fals, între literă și spirit! Imitația se mulțumește cu respectarea unor reguli aparent religioase de genul: „nu lua, nu gusta, nu atinge”. Dar nu-i poate fi pe plac lui Dumnezeu pentru că se justifică prin propriile performanțe. Dar autenticul, trăiește în lumină prin puterea lui Dumnezeu care-l curățește de orice păcat și îi dăruiește o nouă natură, gata să proclame măreția Celui ce l-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată.

Prin noul său album ”Chemat la Lumină”, Sanctus Pro Deo urmărește parcursul omului pierdut din beznă către adevărata viață, descrie șanse și soluții, și exemplifică bucuria de a fi (în) lumină… Piesele, compuse exclusiv de autori români, sunt invitații de a răspunde afirmativ la chemarea (încă valabilă!) de a veni și a rămâne în lumină. 

Pentru că Dumnezeu este lumină și în El nu este deloc întuneric!

Vor mai urma încă două piese noi. Defapt albumul este un EP de 6 piese:

  1. CEL CE-A CREAT INIMA MEA [OLD] 
  2.  MÂNA ÎNTINSĂ DE SUS [NEW]
  3.  CHEMAT LA LUMINĂ [NEW]
  4.  DE CÂTE ORI ISUSE [COMING SOON]
  5. 5 TE-AM AFLAT [COMING SOON]
  6. LA CRUCEA TA [OLD]

NOTA:

Piesele pot fi ascultate in lista Radio Crestin Aripi Spre Cer

Pagina web Sanctus Pro Deo

Acceseza pagina Sanctus Pro Deo dand click aici