Nu te teme, El e cu tine

“Nu te teme căci eu sunt cu tine” zice Dumnezeu. De multe ori uităm că avem un Dumnezeu așa de mare. Un Dumnezeu care face minuni.

Uităm asta în special când trecem prin greutăți și încercări. Atunci alegem să ne pierdem în veștile rele pe care le auzim, în panică și frică. Uităm de ceea ce ne zice Dumnezeu și alegem să ascultăm de ceea ce zice lumea, de ceea ce zice cel rău. Încercarea cea mai mare a unui creștin este să rămână statornic în Cuvântul lui Dumnezeu în special în vremuri de îngrijorare. Trecem prin vremuri de îngrijorare, dar… noi suntem ai lui Dumnezeu. Mai ales acum trebuie să ne încredem tot mai mult în puterea Sa și în planul Său. Când Îl ai pe Dumnezeu în inimă e imposibil să nu ți se citească pe chip pacea. “Spune-le dar: ‘Așa vorbește Domnul oștirilor: «Întoarceţi-vă la Mine», zice Domnul oștirilor, «și Mă voi întoarce și Eu la voi», zice Domnul oștirilor.” , Zaharia 1:3 .

El ne poate mântui sufletul, viața, familia și țara în care trăim dacă alegem să-i răspundem chemării. În aceste momente trebuie sa fim niște exemple pentru cei din jur. Ei trebuie să vadă că nu frica locuiește în noi ci Dumnezeu. Acum poate mai mult ca oricând putem arăta schimbarea pe care Dumnezeu o aduce în viața celui ce alege să se apropie de El . Tu ai un scut. Nu uita. Folosește-L în necaz, în durere și în neputință. Nu ai de ce să te temi.

Dumnezeu ne-a promis că va fi cu noi . Promisiunea Lui strigă zilnic înspre noi: nu te teme! Ce poate fi mai liniștitor și mai plin de pace decât această confirmare, că Dumnezeu e cu tine, că Cel ce te-a creat îți poartă de grijă?

  Ancorează-te în brațul Tatălui și El va lucra.

Pentru mai multe informații, vezi pagina de Facebook .

Dacă ți-a plăcut acest articol, vezi și articolul anterior .