Dumnezeu vrea să fim cei mai buni

Dumnezeu vrea să fim cei mai buni. Dumnezeu nu ne vrea slabi. El nu a creat oameni fără viziuni, oameni ce nu-și doresc să se îmbunătățească. El ne vrea niște oameni verticali, cu aspirații înalte, cu viziuni și inițiative. 

Acolo unde suntem, El ne-a pus cu un scop: să fim cei mai buni! Cei mai buni în ceea ce spunem, în ce facem și în cum îi inspirăm pe cei de lângă noi. Dumnezeu ne vrea un exemplu. Un exemplu pentru familia noastră, pentru colegii noștri de facultate sau de lucru, pentru vecinii noștri.

El vrea să vadă în noi determinare, motivație și disciplină. Dumnezeu poate forma conducători. Conducători spre Cer. Oameni prin care El poate lucra în viețile altora, asta dacă există acceptare și jertfă. Trebuie să învățăm să ne lăsăm folosiți.

Să învățăm să acceptăm frângerea, să acceptăm chiar dacă poate nu ne place sau nu întelegem de ce e nevoie de ea.

Să acceptăm planul Său chiar și atunci când noi nu-i vedem rezultatul..pentru că de cele mai multe ori noi observăm problema, pe când Dumnezeu observă soluția.

Ți se citește pe chip că Dumnezeu domnește în inima și viața ta? Străduiește-te mai mult. Fii un om ce nu se lasă dărâmat de frici, de durere sau singurătate. Un om care în întuneric, cu lucrurile pe care le are la îndemână, va ști cum să facă ..cum să aprindă un foc, cum să-și traseze o cărare. Nu uita: Dumnezeu vrea să fim cei mai buni.
Ești tu un astfel de om?