Păzește inima ta….

inima

De ce te temi? De ce îți este inima tremurândă!?

Păzește inima ta…. Știu, ultima perioadă nu a fost deloc ușoară, știrile circulă, oamenii se frământă, gândurile te strivesc. Inima ta cum mai e? Mai știi ce e cu ea? Mai știi ce mai face? Cred că ai inundat-o cam mult cu gândurile tale, cu gândurile altora. Are nevoie de niște oxigen. Dacă am învățat ceva zilele acestea este ca tu poți, ca tu și eu suntem capabili să ne păzim inima de rău.

Îți dai seama? Noi suntem păzitorii Inimii noastre. Dacă intră ceva rău la ea, noi suntem responsabili. Și da, dăm socoteală… Pace nu, credință nu, speranță nu… Și de ce? Pentru că am ațipit când gândurile făceau coadă să intre în inima  noastră. Te-ai gândit vreodată că Inima e ce ai tu mai de preț? Acum e timpul să o luam în serios. Ce îi dai, aceea produce. Îi dai pace, ai pace, îi dai îngrijorări, revarsă îngrijorări. E atât de simplu! Totul stă la tine. Cineva îmi spunea, ai mâini, folosește-le. Da, chiar am mâini, chiar ai mâini. Pune-le în urechi ca să nu mai auzi nimic.

„Păzește-ți inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieții.”(Proverbe 4:23)

Păzește inima! Tu. Da, chiar tu. Ai primit acest rol atât de important. Nu uita, un gând intrat pe furiș, va da palpitații de neînchipuit.

E timpul să ne trezim. Suntem paznicii Inimii noastre. Nu lasa să intre hoțul să distrugă ce ai sădit în ea! Nu uita că paznicii nu dorm.

Începe de acum. Nu te teme de ce auzi, de ce vezi. Tu ești propria ta oază de liniște. Dacă inima ta e păzită așa cum trebuie, vor creste plante sfinte, din Dumnezeu. Vor curge izvoarele vieții.

Izvoarele curg de la o sursă. Dacă în sursa vieții tale ai săpate îngrijorări, cu siguranță vor curge șuvoaie de îngrijorări din tine. Astăzi, alege să plantezi în tine pace, liniște, câte puțin din Cer în fiecare zi, ca apoi să curgă din tine acele izvoare ale vieții.

Suflet drag, păzește inima ta, o inimă care este atât de prețioasă!

Poţi citi şi articolul anterior aici!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru a afla noutăţi!

1 Comentarii