Locul tău. Locul ales de Dumnezeu

Locul tău. Dumnezeu ți-a creat un drum. Ți-a dat un scop aici pe pământ și tot ce-și dorește e ca tu să-l împlinești. Nu ești la întâmplare. Nu ești în încercări fără motiv. Nu treci prin etape mai grele fără să înveți ceva din ele.

Tu ești cineva și Dumnezeu are un plan cu tine. Tot ce ți se întâmplă, e pentru ca El te trece printr-o pregătire, și vrea sa fie sigur că ești vrednic de acel scop și acel loc pe care l-a pregătit pentru viața ta. Că ești demn de a fi numit copil al lui Dumnezeu.

Poate că stai și te uiți la câteva lucruri din viața ta care ți se par că au nevoie de o mică transformare, că parcă nu sunt ce ți-ai dori. Și ignori toate celelalte sute de lucruri pentru care merită să fii fericit, să fii mulțumitor. Îți oprești privirea asupra acelor lucruri care nu sunt conform așteptărilor tale, conform dorințelor tale. Care nu se încadrează măsurătorilor tale. Însă îți pot spune că ele se încadrează perfect în măsurătorile lui Dumnezeu.

Privește la o piesă de puzzle. E așa imperfectă, nu e bine definită și nici nu trebuie să fie. Pentru că așa a fost creată să fie. De ce? Pentru a se potrivi în imaginea finală. Până și ea are locul ei.

Așa că nu mai încerca să schimbi unele lucruri ce pur și simplu nu trebuie schimbate, pentru că în acest fel și tu vei putea fi în imaginea de final, alături de Dumnezeu.

Fii biruitor. Prin soare și furtună. Prin întuneric și lumină. Prin bucurii și tristeți. Cheamă-L pe Dumnezeu în viața Ta și El va veni. Defapt știi ce? El e lângă tine mereu, ceea ce trebuie să faci e doar să deschizi ochii mai bine, pentru a-L putea vedea.

Așa că nu te îndoi niciodată de locul în care ești. Acela e locul tău.

  • Dacă v-a încurajat acest articol, puteți citi și articolul Suntem prea oameni.
  • Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina noastră de Facebook.