Timpul tău cu Dumnezeu

Cum este timpul tău cu Dumnezeu? Are loc zilnic sau apare mai mult la nevoie? E ceva temporar sau e un lucru constant în viața ta? Cum îl organizezi?

”Ca să avem o relație profundă cu Hristos, trebuie să ne retragem din când în când din compania oamenilor, pentru e ne întâlni cu El.”

Părtășia cu ceilalți e un lucru important în viața unui creștin. Ne ajută să creștem, să învățăm mai multe unii de la alții având ca exemplu pe Dumnezeu. Împreună putem sluji unii altora.  

Însă, la un moment dat ajungem într-un punct în care toată umblarea din jur ne îndeamnă să ne retragem undeva singuri. Așa cum spune un verset:

”Ci tu, când te rogi, intră în odăița ta, încuie-ți ușa și roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; și Tatăl tău, care vede în ascuns, își va răsplăti.” – Matei 6:6

De ce e nevoie de asta? Pentru că nimic nu se compară cu relația intimă dintre Tată și copilul Său. Atunci când sunt doar ei doi. Când stai în liniște și ascultare, când îi simți prezența. 

Când lași deoparte toată gălăgia din jur, toată îngrijorarea oamenilor, și alegi să te odihnești în brațul lui Dumnezeu. Când e vorba doar de timpul tău cu Dumnezeu și nimic mai mult.