Cum ar fi?

Cum ar fi să primim doar ceea ce  merităm?

Cum ar fi să trăim doar din ceea ce câștigăm?

Cum ar fi liniștea să o găsim doar din lucrurile pentru care cu adevărat luptăm?

Am fi săraci, am fi goi, posomorâți și întristați. De ce? Pentru că am lăsat garda jos. Pentru că vrem să primim totul fără a face nimic. Pentru că renunțăm la primul eșec. Pentru că am uitat să mai credem. Pentru că facem noi alegeri în loc să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne conducă.

Preluăm prea rapid volanul și Îl punem pe Dumnezeu în dreapta. Cădem în groapă și ne acomodăm cu ea, în loc să căutăm soluții de ieși de acolo. Pentru că ne uităm la neputința noastră și nu mai vedem puterea Lui. Ne uităm la durerea noastră în loc să ne amintim de durerea Lui.

Dar Dumnezeu vede mai mult de-atât. El ne oferă mai mult decât merităm. Vede mai mult decât trecut și prezent. El vede viitorul. Vede potențialul. Vede lupta ta de ați duce lucrarea la bun sfârșit. Îți vede durerea, dar printre lacrimi îți vede perseverența. Printre nopți nedormite îți simte adânc prezența. Vede cum după o noapte grea, te ridici cu o dorință de a schimba ceva.

Dumnezeu alege să lupte pentru acea scânteie din inima ta. El luptă pentru tine și sufletul tău. Alege să te privești. Alege să te privești așa cum Dumnezeu te privește. Privește-te prin ochii Celui ce te-a creat.

Alege să spui astăzi:

”Te laud că sunt o făptură așa de minunată.” Psalmii 139:14

  • Dacă v-a încurajat acest articol, puteți citi și articolul Blândețea.
  • Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina noastră de Facebook.