Mai există rușine?

Zilele pe care le trăim pe pământ, vremurile acestea, nu fac decât să ne confirme faptul că oamenii au uitat de Dumnezeu. Au uitat Cine este El. Când păcatul este înfăptuit, nu mai există remușcări, păreri de rău și regrete.

Mai există rușine? Într-o lume condusă de plăceri, de îndemnuri precum : ”fă ce simți”, ”o viață ai, distrează-te” , ”trăiește clipa” și ”să nu regreți nimic” , îi mai faci loc și lui Dumnezeu?

Luca 18:8 – ” (…) Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credință pe pământ?”

Cred că acest verset îl putem trăi astăzi mai mult ca oricând, pentru că se simte venirea Lui, oameni ce au plecat de pe cale, alegând să-și urmeze propriul drum. Oameni ce îți povestesc zâmbind cum au păcătuit ei și pe față le poți citi lipsa de vinovăție. Cu toate că acolo undeva știu că nu e corect, însă aleg să nu privească înspre acea zonă.

E tot mai greu să rămâi credincios pe cale, pentru că lumea din jur vrea să te tragă în jos. Însă fericiți sunt cei ce vor ajunge în fața lui Dumnezeu plini de bucurie știind că vor moșteni Cerul împreună cu El.

Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să luptăm lupta cea bună. Să ne înconjurăm de oameni devotați Lui, oameni cu un scop comun, cu un Tată comun. Să nu ne abatem de la drum, să nu-i dăm satisfacție celuilalt. Să ne găsim ancora în El.

Tu îți cunoști Dumnezeul, cunoști destinația și drumul până acolo. Nu te lăsa influențat de nimic ce te-ar putea distrage, ci continuă plin de încredere, înaintează către Cel ce e gata să te primească cu brațele deschise. Către Cel ce te așteaptă acasă. Citește, roagă-te și nu neglija părtășia cu Dumnezeu. Vorbește-i zilnic iar El îți va răspunde.

Nu ești singur pe drum. Mergi alături de cei ce împart același drum cu tine.

 

  • Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina noastră de Facebook.