Anul tău sau anul lui Dumnezeu?

Am intrat într-un nou an. Iar la început de an mulți alegem să ne fixăm niște obiective pe care sperăm să le ducem la îndeplinire. Ceea ce nu e deloc greșit. Însă vreau să te gândești la  obiectivele pe care ți le-ai ales. Vreau să vezi ce urmăresc ele și în ce direcție te conduc.

”Domnul întărește pașii omului când Îi place calea lui.” – Psalmii 37:23

Acesta este anul tău sau anul lui Dumnezeu? Țelurile sunt pentru tine, pentru satisfacerea propriilor plăceri, pentru a fi mai bine văzut de ceilalți? Pentru a fi lăudat și apreciat de vecinul de peste drum, sau colegul de clasă? Sau sunt puse în așa fel încât să te apropie mai mult de Cer? Să crească Dumnezeu zi de zi în inima ta, El să se vadă mai mult prin tine și să slujești celorlalți, să duci Cuvântul mai departe?

Nu obiectivele sunt greșite ci modul în care sunt puse, scopul pe care îl au. Voia Lui. Cred că ai auzit asta foarte des. Dar nimic nu se compară cu ea. Lasă anul acesta în mâna Lui, lasă fiecare acțiune să fie condusă de voia Lui! Nu sta și nu stagna. Roagă-te pentru voia Lui și El ți-o va descoperi! Lasă acest an să fie anul dedicării. Un an al dedicării Tatălui. Un an plin de roade și belșug.

Roagă-te ca El să mai adauge acolo unde ai nevoie să fii umplut, ca El să elimine acolo de unde mai trebuie să tai, de unde e prea mult. Poate prea multă invidie, egoism sau prea multă iubire de sine. Ce se întâmplă când copii Lui se roagă? Tatăl răspunde. Și încă în ce mod răspunde.

Nu te teme să vii înaintea Lui. Nimic nu se compară cu prezența Sa. Când stai pe genunchi în rugăciune și simți cum te copleșește, cum te îmbrățișează. Când Îi simți prezența. Cu toții am descoperit acest sentiment. Dar, ce ar fi să nu fie doar preț de câteva minute ci o veșnicie? O veșnicie ce poate avea ca început acest an. Un an al umplerii. Un an predat Tatălui.

  • Dacă v-a încurajat acest articol, puteți citi și articolul Fericire sau amăgire?
  • Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina noastră de Facebook.